Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.02.2014 18:57:48

Opravdu nezištná pomoc

Opravdu nezištná pomoc

Gesto české vlády zatím stojí jen deset miliónů korun. Je velice smutné, že na nemocné české děti se na ulici vybírají finance a plastová víčka z PET lahví. Ne všem nemocným dětem totiž naše vláda poskytuje dostatečnou péči.

Dnes byla uveřejněna zpráva, že vláda České republiky vyšle ve čtvrtek do Kyjeva dva letecké speciály, které převezou z Ukrajiny do České republiky 24 zraněných Ukrajinců. Jsou to ti, kteří utrpěli zranění při nedávných potyčkách s policisty.

Na převoz a následné ošetření bude vyhrazena částka deset miliónů korun.

Zraněné na Ukrajině, kteří budou převezeni do České republiky, vytipovala "humanitární" organizace Člověk v tísni. Je dobře známo, že organizace Člověk v tísni preferuje selektivní výběr. Několikrát nám tento selektivní výběr zmíněná organizace předvedla v praxi.

Je dost pravděpodobné, že se v České republice budou "bezplatně" léčit i sympatizanti Stepana Bandery. Co na to asi říkají pamětníci z východní fronty?

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama