Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2014 19:46:39

Pořád ve stejných kolejích

Pořád ve stejných kolejích

Karel Schwarzenberg, bývalý ministr zahraničí, se na svých zahraničních cestách profiloval dle svého vlastního přesvědčení. Možná byl i přesvědčen, že mluví za všechny občany republiky. Nebylo tomu tak.

Myslel jsem si, že pan Zaorálek bude lepší ministr zahraničí, než Karel Schwarzenberg. Nejen já jsem se mýlil. Pan Lubomír Zorálek žije ve stejné naivní iluzi, jako kdysi bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. Pan Zaorálek si také myslí, že v zahraničí mluví za drtivou většinu obyvatel České republiky. Mohu říci, že tomu tak opět není.

Tento ministr se zdiskreditoval u části obyvatel ihned na začátku svého funkčního období. Velmi jednostraně mluvil o ukrajinském dění.

Kdy už konečně bude ministr zahraničí prezentovat názory většiny obyvatel a ne své politické strany?


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama