Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2014 0:06:59

Chce nás tato vláda poškodit?

Chce nás tato vláda poškodit?

Ministři Stropnický a Dienstbier si vůbec neuvědomují, že Českou republiku v zahraničí poškodili tím, že chtějí vyřadit ruské firmy z tendru na dostavbu Temelína.

Tito dva pánové si vůbec neuvědomují, že pokud by se jejich přání vyplnilo, tak by to poškodilo českou ekonomiku.

Tím, co prohlásil o Temelínu ministr obrany Stropnický, dokazuje jen to, že se měl dále věnovat své herecké kariéře a nikdy se neměl stát ministrem. Naopak se vůbec nedivím tomu, co prohlásil ministr Dienstbier, protože tento ministr si vždy zakládal na tom, že vytvářel jakousi opozici vůči svým spolustraníkům.
Rychle a bezmyšlenkovitě pálit a potom až přemýšlet a počítat důsledky svého chování. Takto asi uvažuje pan Dienstbier.


Nezklamali zatím jen tito dva ministři. Hlavně zklamal ministr Zaorálek a celá česká vláda ohledně dění na Ukrajině.


Česká vláda a její ministři, hlavně ministr zahraničí, by neměli nikdy zaujímat jednostranné až agresivní postoje na události v zahraničí. Bohužel se tak stalo. Rétorika naší vlády vůči Ruské federaci je agresivní. Nebo to tak není?

Proč se dříve naše vláda nezajímala o Ukrajinu? Proč si státníci Evropy v nedávné minulosti rozuměli s Janukovyčem? Dnes všichni křičí, že vláda na Ukrajině byla diktátorská.


Politika některých je lidově řečeno svinstvo. Ukrajina je toho důkazem.


Doteď jsem nepochopil, proč některé české noviny velebí, jak se ukrajinští dobrovolníci hlásí do armády. Evropa a západní státy, vehementně podporují přechodnou kontroverzní ukrajinskou vládu. Místo toho, aby Západ nevyhrožoval sankcemi vůči Ruské federaci, tak by měl mít zájem na tom, aby se našla diplomatická shoda.

Nikdo si přece válku nepřeje a jestli Rusko a Ukrajina se řadí mezi civilizované státy, nemohou spolu válčit.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama