Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2014 18:55:03

Každý si z Ukrajiny ukrojí svůj díl.

Každý si z Ukrajiny ukrojí svůj díl.

Začněme už konečně říkat pravdu i když není příjemná. Pravdu, která se nebude líbit politikům Evropské unie.

Evropská unie na Ukrajině rozehrála jakýsi „boj“ o demokracii. To vše byla jen zástěrka. Hlavní důvod, proč se Evropská unie vměšovala do vnitřních problémů Ukrajiny byl ten, aby byla Ukrajina zničená zevnitř a posléze se stala jakýmsi protektorátem, který budou řídit úředníci z Bruselu.

I vláda USA chce získat svůj díl. Amerika je natěšená na to, až se Ukrajina stane členem NATO a ona rozmístí svoje základny na jejím území. Hranice kolem Ruska se budou neustále ztenčovat. A nejen to. Americké banky a korporace jsou připravené na bankrotující trh Ukrajiny.

Západ si ani neuvědomuje, co rozpoutal za konflikt na Ukrajině. Evropská unie se zcela nepokrytě snaží podporovat ukrajinské neonacisty ve vládě. Není veřejným tajemstvím, že ukrajinští neonacisté zaujímají důležité posty v přechodné vládě. Dokonce lídr Pravého sektoru oznámil kandidaturu na prezidenta Ukrajiny.

Jsou zprávy i o tom, že Jaceňuk vyhodil náměstky ministra obrany, kteří byli proti integraci Pravého sektoru do ukrajinské armády. Co na to říkáte evropští a čeští politici? Neměli by jste bít na poplach? Jaký postoj zaujmete?

Tady už nejde o pár extremistů. Tady jde o polofašistickou ukrajinskou vládu. Uvědomuje si to Evropská unie a vláda České republiky?


Dnešní vláda a společnost si bohužel vůbec neuvědomuje, jaké nebezpečí Ukrajina skýtá. Ukrajina ohrožuje demokracii v Evropě. Vše za přispění Evropské unie. Bohužel.


Mohl by konečně někdo říci obyčejným Ukrajincům, že v krvavé revoluci umírali zcela zbytečně?


Petr Cvalín,člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama