Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.03.2014 17:26:06

Prasečí kůže, cigarety, alegorický vůz. Vizitka odpůrců prezidenta

Prasečí kůže, cigarety, alegorický vůz. Vizitka odpůrců prezidenta

Pražskou Královskou cestou, kterou při korunovacích projížděli čeští králové, prošel alegorický průvod se sochou prezidenta Miloše Zemana. Miloš Zeman, ušitý z kůží prasat a vycpaný lahvemi od alkoholu a cigaretami, seděl na křesle na vozíku a smrděl

Tomu se říká politická kultura v podání zarytých Zemanových odpůrců. Nevím, čeho tím chtějí tito odpůrci prezidenta dosáhnout. Jedno vím ale jistě. To, co udělala Daniela Grohová a její kolegové, je hanobení hlavy státu. Myslím, že výtvarnice paní Grohová by se neměla dále nazývat „výtvarnicí“.

Samozřejmě, že hodně obyvatel České republiky cítí nenávist vůči politikům, kteří nejsou stejně naladěni jako oni. Ale nenávist nesmí přejít k hanobení hlavy státu, který udělala „výtvarnice“ Grohová.

Zřejmě chtěla tato„výtvarnice“ ponížit a urazit pana prezidenta Zemana. Ale Grohová spíš ponížila sebe sama.

Odpůrci Miloše Zemana neustále křičí, že pan prezident ohrožuje demokracii a že ničí politickou kulturu v České republice.

Politickou kulturu ničí ti, co hanobí hlavu státu, nikoliv prezident Zeman.....


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama