Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2014 12:48:54

USA si našly záminku

USA si našly záminku

Myslím, že Česká republika by měla ihned rázně odmítnout návrhy amerického senátora MacCaina na umístění radaru a tím pádem cizích vojsk na území České republiky.

Pokud si dobře pamatuji, tak Američané v minulosti obhajovali postavení amerického radaru v České republice tím stylem, že je to jakási pojistka proti raketám z KLDR, Číny a Iránu. Spojené státy se dušovaly, že pokud by stál spojenecký radar v České republice a americké rakety Patriot v Polsku, tak to není namířená agrese vůči Ruské federaci. Dnes vidíme, že tomu tak není. Americký senátor MacCain konečně řekl pravdu. Plány na umístění radaru a antiraket v České republice a v Polsku jsou namířené proti Ruské federaci.
Jen je třeba někdy počkat na vhodnou záminku. Ukrajinská situace přece není argument.
Ale radar na našem území by už pro někoho argumentem být mohl.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama