Ing. Věstislav Křenek

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2014 12:38:10

Pokud se historie opakuje tak vždy na vyšší úrovni

Pokud se historie opakuje tak vždy na vyšší úrovni

Pravda, kterou česká, evropská a americká média neukážou. Proč asi?

Níže uvedený odkaz z pohřbu "demokratických aktivistů" v Kyjevě dá jasnou představu o tom, kdo skutečně je dědicem nacistických  idejí a nositelem Hitlerova odkazu na Ukrajině. Putin to ale rozhodně není !!!


Video není určeno těm různým Schwarzenbergům, Kocábům, Bursíkům, Zaorálkům, Stropnickým a jiným podobným jako například v Liberci nebo i těm kteří obhajují myšlenky Sudetského landsmanschaftu. Tihle lidé to asi stěží pochopí, protože pod zástěrkou "lidských práv" v duchu Havlova "pravdoláskařství" jsou schopni zradit nejen české zájmy, ale jsou schopni  zaprodat se sami sebe za každou cenu - jen když jim to něco vynese.


Video je učeno všem těm lidem, kteří jsou díky našim médiím zmatení z toho, co se na Ukrajině děje a je ukázkou toho, že obviňovat Putina, jeho racionální postup a srovnávat ho s Hitlerem  je záměrně sprostá lež.


Videonahrávka z pohřbu "demokratických aktivistů" v Kyjevě jasně ukazuje ty, kdož je pohřbívali a  koho v demonstracích vlastně zastupovali.


Musím také připomenout, že současná "ukrajinská vládní garnitura" je velmi vlažná v přístupu k vyšetřování toho,  kdo vlastně záměrně lidi profesionálně odstřeloval a to mně  nápadně připomíná případ německého vysílače v polských Gliwicích, kdy němečtí vojáci v polských uniformách přepadli německý vysílač, povraždili německou obsluhu vysílače, a to jen proto, aby Hitler měl důvod k napadení Polska. Historie se asi opravdu opakuje.  


Pohrobci Bendery pohřbívají své kamarády v uniformách německých nacistů Wafen SS !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xi8Rz1hfBo8&feature=youtu.be

Ing. Věstislav Křenek
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama