Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2014 20:39:22

Komunální volby budou znamenat pro ODS další zklamání

Komunální volby budou znamenat pro ODS další zklamání

Bylo by dobré, kdyby si předseda ODS Petr Fiala uvědomil, že Titanic jménem ODS stále klesá nezadržitelně ke dnu.

Na dvě stě starostů a místostarostů ODS přijelo v pátek 14. března do pražského hotelu Olympik na setkání komunálních politiků s vedením své strany. Důvod této konference měl jeden primární cíl: motivovat ODS starosty, aby před komunálními volbami neutekli do jiných stran.
Zajímalo by mne, zda-li zástupcům ODS došlo, že komunální volby budou znamenat s největší pravděpodobností pro Občanskou demokratickou stranu potupnou porážku a tím pádem i politickou smrt. Není třeba si hrát na to, že ODS v komunálních volbách uspěje. Vím, že komunální volby, jsou naprosto něco jiného, než volby jiné. Ale i komunální volby se odvíjí od toho, jak ta či ona strana úspěšně bojuje v Poslanecké sněmovně. A když pomyslím na to, jak ODS pracovala v nedávné minulosti v Poslanecké sněmovně, tak nevěřím, že ODS bude slavit úspěch v komunálních volbách.


Jak jsem psal. ODS je potápějící se Titanic. Dřívě nebo později se potopí a možná nikdy nevystoupá zpět na výsluní. Nebo se už potopil?


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama