Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2014 10:32:47

To bylo velkohubých slibů před volbami o podpoře živnostníků a podnikatelů!

To bylo velkohubých slibů před volbami o podpoře živnostníků a podnikatelů!

Všechny parlamentní strany měly před volbami plná ústa slibů, jak pomohou živnostníkům a malým a středním podnikatelům s jejich podnikáním v nelehké době.

No a co se stalo? Skutek utekl a to hned na začátku volebního období. Jak jinak si vysvětlit, že Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR shodila ze stolu návrh Hnutí Úsvit, osvobodit od platby DPH pozemky pod novými budovami, který nově zavedl nový občanský zákoník. Novou úpravu ve velkém kritizují nejen stavební firmy, ale i lidé, kteří se chystají na koupi nebo stavbu domů a bytů. Podnikatelé ve stavebnictví (a vím, o čem mluvím) živoří a ti opravdu malí stále více a více krachují. Stavební výroba ve velkém stagnuje, a i když politici před volbami slibovali pomocnou ruku, ta se zatím nedostavila a tímto zamítnutým návrhem se činnost podnikatelů ve stavebnictví ještě zhorší. Další věcí, která se mi nelíbí a s podporou podnikání nemá nic společného, je návrh ministra financí na omezení výdajových paušálů a odložení snahy o zavedení jednotného inkasního místa. To jsou další věci, které jsou namířeny proti všem živnostníkům a podnikatelům a které jsou pravým opakem všech velkohubých slibů před volbami.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama