Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2014 20:18:30

Helena Válková a její výklad dějin

Helena Válková a její výklad dějin

Když ministr říká, co si myslí. A myslí to vážně?

Ministryně spravedlnosti Helena Válková řekla v rozhovoru pro server Echo24.cz jen to, co si asi dlouho myslela. Je docela zarážející, že zrovna dáma, která ovládá resort spravedlnosti, mluví zcela bez ostychu, že „o odsunu německého obyvatelstva si myslí to nejhorší“. A nejen to. Ministryně Válková je přesvědčena, že „v protektorátu se toho Čechům zas tolik nedělo“. Byl bych velice nerad, kdyby ministryně spravedlnosti obhajovala zločiny nacistů na území bývalého protektorátu. Doufám, že tomu tak opravdu není.

Bylo by velice dobré, kdyby se Andrej Babiš omluvil za výroky ministrině Válkové. Bylo by to nejen vhodné, ale také nanejvýš slušné. Zatím Andrej Babiš zle a bezdůvodně zaútočil na komentátora serveru Echo24.cz, který vedl rozhovor s ministryní Válkovou.


Ještě jedna poznámka. Naši politici neustále mluví o tom, že by si české politika měla vzít příklad ze Západu. Dobrá, vezměme si příklad ze Západu a pokud bychom tak učinili, tak by Helena Válková musela s největší pravděpodobností rezignovat na svojí funkci.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama