JUDr. Vít Bárta

  • VV
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2014 10:14:49

Lepší pozdě než později. Policie vyšetřuje Kočí a Škárku

Lepší pozdě než později. Policie vyšetřuje Kočí a Škárku

Jsem rád, že policie konečně začala vyšetřovat Kristýnu Kočí a Jaroslava Škárku v souvislosti s křivým svědectvím k mé osobě.

Dvakrát vyzýval soudce Šott policii a státní zástupce, aby se při vyšetřování zaměřili i na Jaroslava Škárku a Kristýnu Kočí. Trvalo to 12 měsíců, ale nakonec ho vyslyšeli.

Kdyby se vyšetřovalo méně liknavě, měli bychom ve Sněmovně ne čtyři, ale dvacet čtyři poslanců, tak jako v minulém volebním období. Přestože křivost výpovědí byla dokázána v přímém soudním přenosu, trvalo dva roky, než se tomu někdo vůbec začal věnovat.

Připomínám za všechny lži jen tu nejprůkaznější, jak Jaroslav Škárka tvrdil, že si mě nahrál, při předání peněz přitom ve skutečnosti dle posudků kriminalistického ústavu ČR se ukázalo, že si mě nahrávali již měsíc před tím, než půjčku dostal. Ale o tom už jsem psal několikrát...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama