Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2014 14:17:05

ODS slibovala, slibovala a zase slibovala

ODS slibovala, slibovala a zase slibovala

Profesor Fiala sliboval nový začátek ODS. Zazněla dokonce i hesla „stop korupci“.

Je docela dost možné, že mnoho lidí uvěřilo slovům nového předsedy ODS. V posledních dnech událostí musíme konstatovat, že to byla jen pouhá slova, nic víc a nic míň. Alespoň to tak zatím vypadá. Poslední průšvih ODS se týká milionového sponzorského daru, který jí oficiálně věnovala třiadvacetiletá kadeřnice na mateřské dovolené, podle dostupných informací nevlastnící ani jedinou nemovist a bydliště mající v chatě na Kroměřížsku. Ta jí taktéž nepatří.

Je velice podivné, že strana, která slibovala nový začátek, nevidí nic podeřelého na milionovém sponzorském daru od kadeřnice na mateřské dovolené. Podle tiskové mluvčí ODS Jany Havelkové prý dar splňuje veškeré přísné interní předpisy a ODS ho přijala ve standardní bezhotovostní platbě. Tady opět vidíme, že ODS jede ve starých kolejích. Pokud si dobře pamatujeme, tak ODS utrpěla několik těžkých ran 90. letech díky fiktivním sponzorům. Že by se historie pomalu opakovala?

Nevím, zda-li mají občané uvěřit slovům předsedy ODS o novém slibném začátku. Odpověď je jednoduchá. V žádném případě. ODS je stále stejná, nenapravitelná a lidé si vždy budou spojovat tuto stranu se slovem „korupce“.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama