Adam B. Bartoš

  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2014 9:19:44

Každý rok zmizí město velikosti Strakonic. ND proti potratům

Každý rok zmizí město velikosti Strakonic. ND proti potratům

Vedení NE Bruselu - Národní demokracie (ND) se v sobotu zúčastnilo pražského Pochodu pro život, který se staví za ochranu nenarozených dětí. Podpora tradiční rodiny a podpora života obecně patří mezi základní programové priority strany.

Vedení NE Bruselu - Národní demokracie (ND) se v sobotu zúčastnilo pražského Pochodu pro život, který se staví za ochranu nenarozených dětí. Podpora tradiční rodiny a podpora života obecně patří mezi základní programové priority strany.

Každý den je v potratovém průmyslu zavražděno 63 dětí, což ročně znamená 23 tisíc dětí, tedy město velikosti Strakonic.

"To je ohromná tragédie, je to vlastně plíživá genocida českého národa. Vyvražďujeme svoji vlastní budoucnost a protože nás je pak málo, zveme si sem všemožné utečence z kulturně zaostalých koutů země," uvedl předseda ND Adam B. Bartoš.

NE Bruselu - Národní demokracie bude proto vždy proti všemu, co útočí na rodinu a na morálku společnosti. Strana podporuje tradiční rodinu (otec, matka, děti) a to, aby tato byla ekonomicky silná.

Místopředseda ND Ladislav Zemánek informoval o blahopřejném dopise, který byl vedením Národní demokracie zaslán předsedovi Státní rady Republiky Krym. V něm strana vyjádřila potěšení nad výsledky krymského referenda a nad sjednocením Krymu a Sevastopolu s Ruskou federací.

Připomněl rovněž své vystoupení na nedělní demonstraci proti mediální propagandě v souvislosti s ukrajinskou krizí a na podporu Ruska, kde se sešli zástupci pravicových i levicových politických stran.

"Tato různorodá orientace řečníků nebyla na škodu, naopak si myslíme, že v těchto nelehkých dobách je spolupráce vlasteneckých sil žádoucí," uvedl Zemánek s tím, že ND ale byla jediná, která ve své zdravici vyslovila požadavek na vystoupení České republiky z EU.

Kandidát NE Bruselu - Národní demokracie pro volby do Evropského parlamentu Jan Skácel zkritizoval postoj české vlády, která se nestará o osud volyňských Čechů, ač tito projevili zájem o návrat do vlasti.

"Obviňuji tuto vládu z toho, že poklonkuje Bruselu a kolaborantskému režimu na Ukrajině a neumí se postarat o několik tisíc našich volyňských Čechů, jejichž otcové už své zkusili za minulé války, kdy byli zabíjeni ukrajinskými banderovci," řekl Skácel.

Předseda ND rovněž vládě vytkl schválení tzv. Fiskálního paktu, který podle něj nic neřeší, zemi dále zadluží, je dalším krokem k přijetí eura a navíc přesouvá nové kompetence do Bruselu. Současná vláda je podle něho protektorátní vládou, která nehájí české zájmy, ale zájmy Západu.

"Naše strana podporuje a ve svém programu má vyrovnaný nebo ještě lépe přebytkový rozpočet. Jeho prosazení je ale nemožné v současné EU, která nás nutí žít na dluh. EU je totiž nástrojem mezinárodních bankéřských rodin, které mají zájem na co největším zadlužování zemí, neboť z něho bohatnou," vysvětlil Bartoš.

NE Bruselu - Národní demokracie udělá vše proto, aby této zemi vrátila nezávislost, svobodu a prosperitu. Prvním krokem je vystoupení z EU, dodal.

Adam B. Bartoš – předseda; Ladislav Zemánek – místopředseda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama