Adam B. Bartoš

  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2014 9:31:33

Blahopřejný dopis ND předsedkyni Front National Marine Le Penové

Blahopřejný dopis ND předsedkyni Front National Marine Le Penové

NE Bruselu - Národní demokracie (ND) zaslala blahopřejný dopis předsedkyni francouzské vlastenecké strany Národní fronta (Front National) Marine Le Penové.

NE Bruselu - Národní demokracie (ND) zaslala blahopřejný dopis předsedkyni francouzské vlastenecké strany Národní fronta (Front National) Marine Le Penové k výbornému výsledku ve francouzských komunálních volbách. Národní demokracie nabízí Národní frontě spolupráci.

Vážená paní předsedkyně,
přijměte prosím naše upřímné blahopřání k Vašemu historickému volebnímu úspěchu v březnových komunálních volbách. Váš úspěch je posilou pro všechny nacionalistické síly v Evropě.

Věříme, že Vaše strana bude stejně tak úspěšná i v následujících květnových volbách do Evropského parlamentu.

Těch se zúčastní i naše nedávno založená národně konzervativní strana "NE Bruselu - Národní demokracie".

Naše strany, které mají slovo "národní" ve svém názvu, k sobě mají i jinak velmi blízko. I my, stejně jako Vy, usilujeme o co nejrychlejší osvobození našich zemí z bruselského otroctví.

Věříme, že evropské národy se opět začínají probouzet a uvědomují si, že Evropská unie znamená pro naši budoucnost smrtelnou hrozbu.

Základem našeho programu je kromě vlastenectví i prosazování tradičních civilizačních hodnot, na kterých dosud stála naše křesťanská civilizace.

Vzhledem k tomu, že naše strany mají velmi blízké programové zaměření, rádi bychom s Vaší stranou navázali bližší spolupráci.

S přáním společného úspěchu,

Adam B. Bartoš - předseda NE Bruselu - Národní demokracie; Ladislav Zemánek - místopředseda


 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama