Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2014 18:48:34

Kolik barev znají novináři?

 Kolik barev znají novináři?

Dnes jsem si se zaujetím přečetl na IDNES.cz článek o letcích RAF a „hrdinech bez křídel“.


Ano, i já mám velikou úctu k těm, kteří odešli dobrovolně bojovat proti nacistům a fašistům do Francie a posléze do Anglie, i když nás tyto dvě země v době Mnichovské smlouvy potupně zradily. Ovšem na jednu věc neustále novináři tak nějak zapomínají. Vláda Velké Británie účtovala československé vládě v exilu každý náboj, každou pušku, přilbu, uniformu, každou součást výzbroje a výstroje, účtovalo se i za padlé československé vojáky, za každou svrženou bombu, kterou svrhla československá bombardovací posádka na nepřítele. Platilo se i za spotřebované palivo. Toto je pramálo toho, co vláda Velké Británie účtovala československé vládě v exilu za československé vojsko, které za tuto zemi pokládalo své životy.
Proč o tomto novináři nepíšou? Proč se nepíše i o těch méně populárních věcech? Proč je vše buď absolutně bílé nebo úplně černé? A to většinou na objednávku?


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama