ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2014 9:07:54

Čekání na Czechpointu Prahy 5 zpestřují knihy a hračky

Čekání na Czechpointu Prahy 5 zpestřují knihy a hračky

Pracovnice oddělení ověřování pravosti podpisu a listin (Czech POINTu) Úřadu MČ Praha 5 se rozhodly zpestřit čekací dobu klientů a přišly se zajímavou novinkou. Už dva měsíce jsou na tomto pracovišti vystavovány k knihy, které darovaly veřejnosti.

Knížky pocházejí přímo z domácích knihoven zaměstnankyň oddělení Czechpointu. „Každý dobře víme, že postupem času se nám nové knihy do domácností již nevejdou, a tak je potřeba se zbavit některých starších. Ty můžeme odnést do sběru či do nejbližšího antikvariátu. V tomto případě byla zvolena jiná varianta - návštěvník radnice si může knihu při čekání nejen přečíst, ale také si ji zdarma odnést domů. Knihy se nemusejí vracet, a knižní fond tak může být průběžně doplňován,“ sdělila zástupkyně starosty Marie Ulrichová-Hakenová, která má občanskosprávní agendu ve své gesci.

Vzhledem k tomu, že o služby ověřování mají zájem i rodiče, kteří přijdou se svými ratolestmi, úřednice začaly čekárnu vybavovat i bezpečnými hračkami. I ty si mohou děti odnést, pokud s tím maminka nebo tatínek souhlasí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama