JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.04.2014 18:40:57

Putovní pohár senátora Antla předán studentům rychnovského gymnázia

Putovní pohár senátora Antla předán studentům rychnovského gymnázia

Po březnových návštěvách základních škol v Rychnově a v Častolovicích zavítal senátor JUDr. Miroslav Antl se svým asistentem Mgr. Miroslavem Hofmannem na Gymnázium Františka Martina Pelcla v Rychnově nad Kněžnou. A důvodů bylo hned několik…

 V přátelské atmosféře nejprve diskutoval s ředitelem gymnázia Mgr. Petrem Kačírkem o problémech školství, grantových projektech či přestavbě víceúčelového hřiště u gymnázia. Panu řediteli věnoval knihu Zločin a trest v českých dějinách. „Pan ředitel mě velmi mile překvapil, protože knihu zná a má ji již dávno přečtenou,“ neskrýval údiv Miroslav Antl.

O velké přestávce se v ředitelně konala slavnostní událost, když studenti gymnázia převzali z rukou Miroslava Antla putovní pohár za vítězství v premiérovém ročníku Plavecké ligy středních škol. Ta se uskutečnila pod záštitou pana senátora, který věnoval i první cenu. Svěřenci paní profesorky Věry Čihákové vedli od prvního kola soutěže a po zásluze jim patří nejen pohár za vítězství, ale i cena v podobě víkendového outdoorového pobytu v Říčkách.  

Další příjemnou událostí se stalo setkání senátora Antla s Mgr. Veronikou Vavrečkovou, učitelkou na místním gymnáziu, která byla spolu s Mgr. Michaelou Rázkovou hlavní organizátorkou charitativní akce Elegance bez bariér. Nad touto krásnou a nesmírně prospěšnou akcí převzal pan senátor také záštitu a osobně se jí zúčastnil.

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/228-skvela-atmosfera-na-eleganci-bez-barier/

Během krátkého setkání Miroslav Antl předal slečně Vavrečkové malou pozornost a  poděkoval jí i organizátorům za skvělou akci. „Chvíli jsem si nebyl jistý, jestli jste studentka zdejšího gymnázia nebo paní profesorka,“ zažertoval si Miroslav Antl. 

Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama