Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2014 15:17:37

Politici z TOP 09 žijí minulostí, nikoli současností

Politici z TOP 09 žijí minulostí, nikoli současností

Je vidět, že politici klerikální strany TOP 09 si berou příklad ze svého předsedy pana Schwarzenberga, který je muž minulosti.

Klerikální strana TOP 09 neustále na veřejnosti aplikuje laciný antikomunismus z opoziční lavice a to ohledně dění na Ukrajině. Čím dál tím více je vidět, že TOP 09 nehledí do budoucnosti, ale do minulosti. Byl bych velice nerad, aby pravicoví politici srovnávali současné kroky Ruské federace s činy, které se udály v Československu před rokem 1989. Jen bych se rád skromně zeptal. Jak současní politici z ODS a TOP 09 bojovali proti komunistům před rokem 1989? Možná „bojovali“ tím, že většina současných pravicových politiků byla v KSČ. A také jich plno vystudovalo na „Západě“ coby političtí kádři. Ihned po domluvené revoluci roku 1989 množství lidí převléklo kabát a stali se z nich antikomunisté nejhrubšího zrna. Viz senátor Štětina a mnoho dalších.

Pokud dnes politici z ODS, TOP 09 a sociální demokracie mluví o tom, že Česká republika by měla souhlasit s co nejtvrdšími sankcemi vůči Ruské federaci, tak by si měli uvědomit, že jakékoliv sankce, uvalené na Ruskou federaci, v konečné fázi poškodí obyvatele Evropské unie.

Jak hlouběji ještě může klesnout TOP 09, když neustále veřejnost straší jakýmsi komunistickým nebezpečí, které se skrývá v Ruské federaci? Toto je naprostá hloupost, iluze, ve které žijí politici z TOP 09. Tato strana sází na antikomunistickou kartu a myslí si, že tato karta jim bude vyhrávat volby. Není to tak a už nikdy nebude.

Pokud někdo neustále kritizuje socialismus, který panoval v Československu před rokem 1989, tak by si měl uvědomit, že v dnešní době žijeme i díky tomu, co tady bylo před rokem 1989 vybudováno-dálnice, metra, nemocnice atd.

Kritizovat je velice snadné, ale budovat a tvořit zákony ku prospěchu všech občanů je pro pravici nadlidský výkon...A ještě několik let to bude nadliský výkon i pro sociální demokracii.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama