ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2014 10:36:23

Turistický pochod povede Čechy, Němce a Rakušany přes hranice

Turistický pochod povede Čechy, Němce a Rakušany přes hranice

Dva turistické pochody přes hranice s Německem a Rakouskem ve stejný okamžik s doprovodným programem pořádají informační střediska Europe Direct Č. Budějovice, Linec a Freyung.

Krátké pochody s trasami do 4 a 9 km provedou „cestou minulosti“ posledních 100 let společných hranic s našimi sousedy a připomenou blížící se Volby do Evropského parlamentu. Významné události v naší společné historii budou prezentovány během procházky s výkladem, formou divadelních scének, rozhovorů atd. Výchozí body budou na německé straně přechod Strážný/Philippsreut a na rakouské straně restaurace Inns´Holz u obce Schöneben.

Celou akci završí odměna v podobě příjemného posezení s hudbou a něčím dobrým na zub.

Oba pochody s názvem „GO TO VOTE FOR EUROPE“ se uskuteční 10. května v 11 hod. Na obě strany budou pro zájemce vypraveny minibusy. Pro omezenou kapacitu je nutné se včas registrovat na email: europedirect@kraj-jihocesky.cz nebo na tel.: 386 720 110.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama