Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2014 17:55:43

Česká média poslušně papouškují Evropskou unii

Česká média poslušně papouškují Evropskou unii

Odpoví mi někdo na otázku, proč většina novinářů nepíše pravdu ohledně ukrajinské krize?

Mnou položená otázka se týká hlavně novinářů pravicového zaměření, kteří nám každý den „připomínají“, že na Ukrajině jsou desítky mrtvých obětí. Vinu za tyto oběti přičítají státu, jehož vojska nevkročila na ukrajinskou půdu.

Proč česká média mlčí o tom, že Dům odborů v Oděse zapálili neonacisté z Pravého sektoru? O to ochotněji nás tato média informují, že za požář, při kterém zamřelo cca 40 lidí nesou hlavní vinu proruští separatisté? Média, která mají být „hlídacím psem demokracie“, zcela nepokrytecky a otevřeně podporují ukrajinské neonacisty. Kde se stala chyba?

Proč česká média zcela otevřeně podporují kroky nynější vlády v Kyjevě? Vždyť kyjevská vláda proti vlastním lidem posílá do boje obrněné transportéry a armádu. Nejhroší na tom je to, že vláda v Kyjevě podporuje i Národní gardu, jenž je z velké části složené z extrémistických bojovníků Majdanu.

Stejná média absolutně nezajímá, že členové Národní gardy jsou fanatičtí obdivovatelé Stepana Bandery. Média toto mlčky nepřehlížejí, ale naopak, tyto extremisty otevřeně podporují! Opravdu novinářům nevadí, že v ukrajinském konfliktu se nejvíce angažují neonacisté se zbraněmi v rukou?

Tato média jsou prostě stále stejná.. Neobjektivní, zkreslující, poplatná systému.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama