Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2014 19:38:42

A teď se ukažte

A teď se ukažte

Poměrně rychle uplynulo 100 hájených dnů Sobotkovy vlády a tím pádem se současná koalice nemůže nadále na nic vymlouvat. Naopak, měla by některé své kroky co nejdříve vysvětlit.

 Zatím jediné, co jsme zaznamenali je zvyšující se napětí mezi koaličními partnery. Je otázkou zda-li tato vláda mající problémy sama se sebou bude pracovat pro občany a stát. Bude asi těžké, aby koalice dostála všem svým slibům. Zatím to vypadá, že jednotlivým ministrům jde alespoň o to, zda si vůbec něco vůči Babišovi prosadí.
Koaliční partneři by se už konečně měli dohodnout alespoň na otázce financí jednotlivých resortů. Pak už nic nebrání, aby každý ministr si začal plnit své závazky.

Petr Cvalín
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama