Vlasta Kozlerová

Politické hnutí Obroda
  • Obroda
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.05.2014 18:34:17

Tisková zpráva

Tisková zpráva

Tisková zpráva Politického hnutí Obroda

 

Tisková zpráva o vzniku Politického hnutí OBRODA

Bývalá Platforma obrody, která vznikla koncem roku 2013 pro obnovení pravidel politiky, se změnila registrací na ministerstvu vnitra ve skutečné politické hnutí OBRODA. Na vzniku tohoto nového politického hnutí se podílelo několik osobností z Ústeckého kraje. Založení hnutí bylo vyvrcholení nesouhlasu s nedemokratickým postojem uvnitř SPOZ – nyní SPO.

V Ústeckém kraji již naplno funguje krajská organizace, která se zaměřila převážně na oblasti a specifika našeho kraje. Hlavním směrem, kterým by se hnutí mělo ubírat je komunální politika. Hnutí Obroda nabízí všem přirozeným autoritám, které se chtějí v nadcházejících komunálních volbách zapojit do veřejného života, podporu bez nutnosti účelového zakládání jakékoliv strany či hnutí. Tato podpora přináší mnoho pozitiv, mezi které je nutné zmínit např. vyšší koeficient přepočtu hlasů.

Pro komunikaci krajská organizace zřídila elektronickou informační adresu:

hnutiobrodaustecko@seznam.cz

Vlasta Kozlerová

Předseda KV OBRODA

Ústecký kraj

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama