Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.05.2014 7:23:55

Vzhůru do doby kamenné

Vzhůru do doby kamenné

Regionální muzeum v Mělníku zahájilo 7. května vernisáží novou výstavu „Doba kamenná“.

Regionální muzeum v Mělníku zahájilo 7. května vernisáží novou výstavu „Doba kamenná“. Akce se zúčastnil i náměstek pro školství, mládež a sport Milan Němec, radní pro regionální rozvoj Karel Horčička a radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

Vernisáž byla zahájena divadelní hrou na motivy textu Eduarda Štorcha.

„Tato archeologická výstava je mimořádnou výukovou pomůckou nejen pro školáky. Chtěl bych poděkovat celému autorskému týmu, že dokáže s osobním nasazením a s minimálními prostředky uspořádat širokou a pestrou plejádu podobných aktivit, navíc přátelsky zaměřených i na rodiny s dětmi.“ sdělil radní Štefek.

„Doba kamenná“ ukazuje nejen archeologické nálezy z Mělnicka, ale doprovází je i množstvím zajímavých poznatků na informačních tabulích. V hlavním výstavním sále se přenesete hluboko do minulosti a setkáte se s mamutem, další dobovou florou a faunou a taktéž s předchůdci Homo sapiens sapiens a jejich činností. Na děti a i dospělé čeká množství her a nudit se nebudou jistě ani v ostatních prostorách muzea.

Výstavu potrvá až do konce června.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama