ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2014 13:55:53

Steigerwald je úplně mimo. Chce na mě poslat Ištvana

Steigerwald je úplně mimo. Chce na mě poslat Ištvana

Být komentátorem v jednom z nejčtenějších médií je velmi namáhavé. Musíte každý den v podstatě něco nového vymyslet, resp. musíte nabídnout pohled na určitou událost svýma očima, a pokud možno čtenáře vlákat i na sebehorší konstrukt.

Dnes se vytasil s produktem druhé až třetí kategorie Karel Steigerwald, když uvedl, že jsem korupčník, protože nabízím řidičům asistenční kartu zdarma.  

Steigerwald v dnešním vydání MF Dnes ve svém komentáři vyzval olomouckého státního zástupce Ivo Ištvana, který v těchto dnech dokončil spis na Janu Nagyovou, aby se zabýval moji osobou a asistenční kartou pro řidiče, kterou voličům nabízím. Opakuji, nabízím. Podle Steigerwalda se totiž jedná o jasný důkaz korupce, resp. nakupování hlasů. To že se tu před sněmovními volbami rozdávali guláše, koblihy a růže jak na běžícím pásu, nechme teď stranou.

Pan Steigerwald ve své úvaze totiž zapomněl na jednu velmi podstatnou věc. Já všude uvádím, že pokud se zájemce zaregistruje a já budu zvolen, nikoli, že mě on konkrétně zvolí, získá asistenční kartu v hodnotě 1800 Kč zdarma na jeden rok. Vzhledem k tomu, že v ČR jsou volby tajné, tak já nemám žádný systém zpětné kontroly, a nemohu tedy zjistit, zda zájemce o kartu lístek s mým jménem do urny vhodil či nikoliv. To znamená, že si nikoho nekupuji. Klidně se tak může na mém webu www.radekjohn.cz zaregistrovat i zájemce, který zvolí někoho jiného a já mu přesto, v případě mého zvolení do Europarlamentu, asistenční kartu dám.   

Nečekal jsem, že když se vzdám přemrštěného platu europoslance pro bezpečí a pocit jistoty občanů ČR, dočkám se odměnou takovéto kritiky. Inu koho koblihy jíš, toho píseň zpíváš.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama