Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2014 13:21:59

Nevídaná ubohost nejvyšších českých činitelů

Nevídaná ubohost nejvyšších českých činitelů

V pátek se na ruském velvyslanectví v Praze uskutečnila tradiční recepce k výročí konce druhé světové války v Evropě. Je podivné, že přední čeští politici odmítli pozvání ruské ambasády na oslavu Dne vítězství.

Bohužel musíme konstatovat smutnou pravdu, že i hlava českého státu de facto bojkotovala toto pozvání. Opravdu vládní činitelé chtěji přetrhat veškeré vazby s Ruskou federací? Protože to, že tito představitelé státu bojkotovali pozvání na ruskou ambasádu, může být bráno jako neúcta k Rusku. K Rusku, které se tenkrát pod jiným názvem velikou měrou podílelo na osvobození Československa.

Tito politici bohužel zřejmě dospěli k velice nešťastnému závěru, že situaci na východní Ukrajině si budou zákonitě spojovat se Dnem vítězství. Tito politici zneuctili památku desítek tisíc padlých rudoarmějců, kteří bojovali za naši svobodu!

Co mne nejvíce zarazilo a to nejen mne bylo to, že Karel Schwarzenberg nazval kolaboranty ty, co se zúčastnili tradiční recepce na ruské ambasádě k výročí konce druhé světové války. Ono by bylo velice vhodné, kdyby exministr zahraničí zavzpomínal na otce Therese Schwarzenberg, jenž byl velice aktivním členem NSDAP. To mu zřejmě nevadí.



Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama