Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2014 20:07:24

Každá sankce je dvojsečná

Každá sankce je  dvojsečná

Bylo by vhodné, kdyby politici, kteří neustále prosazují tvrdou rétoriku vůči Rusku, nasadili smířlivější tón. České firmy po dlouhém hospodářském útlumu mohou nastartovat růst, protože počet zakázek z různých koutů světa se začal zvyšovat.

Ruská federace je největším zadavatelem zakázek mimo EU. Pokud by byly opravdu nelogicky uvaleny tvrdé ekonomické sankce na Ruskou federaci, tak zcela po právu můžeme očekávat odvetná opatření od této země. To by znamenalo, že by české investice byly na ruském území ve velkém ohrožení. Nehledě na to, že pokud by byly uvaleny tvrdé ekonomické sankce vůči Rusku, tak by to znamenalo ohrožení několika tisíců našich pracovních míst. Potom by stále více Čechů pohlíželo na ukrajinský konflikt úplně jinak. A to by koalici určitě nepomohlo. Jak z toho ven? Jednoduše. Nikomu nenadržovat a konečně se začít starat o své občany a tím pádem i o naši ekonomiku.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama