ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU – peníze našim občanům, důchodcům, dětem, zdravotně postiženým...

  • Rozumní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2014 0:04:24

Aleš Hodina za politiku přátelskou rodině

Aleš Hodina za politiku přátelskou rodině

Manifest za politiku přátelskou rodině podepsal jako jeden z pouhých 3 českých kandidátů v evropských volbách Aleš Hodina. Kandiduje na druhém místě za Stranu zdravého rozumu – NECHCEME EURO – za Evropu svobodných států.

Podpisem manifestu se zavázal systematicky brát v úvahu potřeby rodiny při politických rozhodnutích, která mají dopad na společnost, a zasazovat se o posílení institutu rodiny. Tímto krokem se zavázal mimo jiné k respektu a podpoře instituce manželství, uznání otce a matky jako prvních vychovatelů svých dětí, uznání rodiny jako subjektu práva či k podpoře harmonizace rodiny a zaměstnání.

V celé Evropské unii manifest dosud podepsalo 194 kandidátů. Bližší informace najdete na stránce www.voteforfamily2014.eu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama