Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2014 21:44:26

Středočeský kraj zná výherce tanečního poháru

Středočeský kraj zná výherce tanečního poháru

Ve sportovní hale v Čáslavi se ve středu 21. května konalo finále již VI. ročníku Středočeského tanečního poháru.

Ve sportovní hale v Čáslavi se ve středu 21. května konalo finále již VI. ročníku Středočeského tanečního poháru. Akce konané pod záštitou hejtmana Josefa Řiháka se mohli účastnit žáci základních a středních škol, víceletých gymnázií, střediska volného času a dětské domovy.

„Říká se „Sláva vítězům a čest poraženým“, ale pokud se všichni přítomní věnují tanci pravidelně, a jinak to asi nejde, zvítězili vlastně všichni a mnohdy i sami nad sebou. Tanec je navíc nádherná disciplína, která spojuje sport a kulturu, umění tvořit a spolupráci kolektivu. Takže gratuluji všem a děkuji pořadatelům.“ podělil se o zážitky radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, který předával ceny v kategorii skupin.

Druhá kategorie, kategorie minitýmů, se skládala z 2 – 4 tanečníků a výhercům předávala ceny předsedkyně Výboru pro regionální rozvoj Petra Šmejkalová.

Soutěžilo se v moderním tanci, jehož délka nesměla přesáhnout 3 minuty a nepřípustné byly latinskoamerické tance, standardní tance, balet, výrazový a scénický balet, orientální tanec, irské tance, country tance, flamengo a klasický aerobic.

Pětičlenná porota neměla vůbec lehkou práci, soutěžící projevovali často neobyčejný talent a předváděli inspirující sestavy, ale nakonec vybrala následující vítěze.

Krajského kola soutěže se zúčastnilo 427 tanečníků z řad žáků základních a středních škol.

Vítězi mini-týmů kategorie 1. stupeň se staly dvě dívky 7. ZŠ Mladá Boleslav. V kategorii 2. stupeň ZŠ získali první místo tři žáci ze ZŠ Plesingera – Božinova Neratovice, vítězem středních škol mini-týmů byl tým z Dvořákova gymnázia Kralupy nad Vltavou. Výsledky v kategorii skupiny byly následující: za 1. stupeň ZŠ vyhrála ZŠ Lipanská Kolín, za 2. stupeň ZŠ zvítězili tanečníci z Domova dětí a mládeže Rakovník a za střední školy zvítězil Domov dětí a mládeže Benešov.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama