Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2014 10:52:05

Vyčůraný modrý pták!

Vyčůraný modrý pták!

V nedělní Partii na televizi Prima jsme se dozvěděli od lídra kandidátky modrého ptáka ve volbách do Evropského parlamentu Jana Zahradila, že by si dokázal představit všelidové referendum ohledně přijetí eura.

Jak může zástupce takové partaje, jako je modrý pták něco takového vypustit z úst, když jsou rezolutními odpůrci jakýchkoliv referend? Odpověď na tuto otázku je velice jednoduchá. Nejde o nic jiného než o neskutečnou politickou vyčůranost.

Jsme sice rezolutně proti jakýmkoliv referendům, ale když se nám to bude hodit a z průzkumů veřejného mínění zjistíme, že je více než jasné, že 75% občanů České republiky je proti přijetí eura, na čemž jsme založili volební kampaň do Evropského parlamentu, tak budeme referendum podporovat. Toto se nám pan Zahradil snažil v přímém přenosu sdělit.

To se nám ten modrý ptáček pěkně vybarvil. Celých více než dvacet let na občany kašle a vládne na bázi kmotrovské oligarchie a neskutečné korupce a najednou by se ptal občanů a dal by na jejich názor v referendu! Vyplývá nám z toho to, že modrý pták balancující na hraně volitelnosti se chytá všeho, co by mu mohlo pomoci dostat se zpět na politickou scénu.

My musíme udělat vše proto, abychom mu v tom a to i přes tu jeho neskutečnou vyčůranost všemi demokratickými možnostmi zabránili!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama