David Pazdera

Marxismus je všemocný, protože je pravdivý.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2014 3:41:03

Projev zástupce SMKČ a Klubu mladých komunistů na 1. Máji v Ústí nad Orlicí

Projev zástupce SMKČ a Klubu mladých komunistů na 1. Máji v Ústí nad Orlicí

----------------------------------------------------------

Soudružky, soudruzi, přátelé,

je mi ctí zde promluvit za mladé komunisty z SMKČ a Klubu mladých komunistů z Ústí nad Orlicí.

Jedním z ústředních hesel nových mocných po roce 1989, tedy na začátku období, které mnozí nazývají "revolucí", což je zavádějící pojem, neboť revoluce je akt, který vede společnost ke společensko-ekonomické změně směrem k pokroku, tedy nazývejme to spíše "kontrarevolucí", znělo: "zpátky do Evropy!"

Do jaké Evropy nás tito Havlové, Kocábové a jim podobní dostali?

Do takové Evropy, kde jsou rozbíjeny státy fašistickými puči za podpory tajných služeb ze Západu.

Do takové Evropy, kde veřejnoprávní televize tyto události interpretuje lživou a neobjektivní propagandou ve prospěch skutečných agresorů.

Do takové Evropy, kde mladý člověk nemůže otevřeně projevovat svůj politický názor, aniž by se nevystavoval riziku problémů ve škole či zaměstnání.

Do takové Evropy, kde lidé svou životní situaci řeší sáhnutím si na život. Není podstatné, zda se jedná o sebevraždu populární zpěvačky, dohnané k tomuto činu bezohlednou mediální štvanicí, která za účelem co největšího prodeje svého plátku systematicky zničí člověku život, či o sebevraždy neprivilegovaných lidí, kteří jsou k tomu činu dohnání tíživou ekonomickou situací.

My, komunisté, se takovému systému musíme postavit čelem. Nepomůžou nám pouhé nostalgické vzpomínky na lepší  časy, ale ona pověstná leninská mravenčí práce každého z nás.

Je zbytečné svou energii plýtvat nekonečnými nadávkami na toho "zlého" Kalouska, Nečase a další, a poukazovat na jejich amorálnost. O to tu přeci vůbec nejde. Je nutné pochopit, že tito pánové jsou pouze prodlouženou rukou těch, kteří skutečně rozhodují. Že jsou to pouzí političtí reprezentanti těch, kteří je do politiky prosazují a platí je. Když nebude Kalousek jeden, přijde Kalousek další.  Proto musíme bojovat proti systému jako takovému.

Co se týče voleb do Evropského parlamentu, nabízí naše strana voliči jména, která bych zde osobně doporučil. Je to zejména kandidátka č. 18 Věra Klontza-Jaklová, manželka člena řecké komunistické strany. A Ing. Pavel Janeček z Hradce Králové (podpora s. Janečka nebyla názorem všech mladých komunistů na této akci - pozn. DPA).

Čest Vaší práci a ať žije socialismus, kde už nebude pánů ani žebráků, a kde už nebude člověk člověku vlkem.

Děkuji za pozornost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama