Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2014 19:26:04

Madeleine Albrightová, vy odporní Srbové aneb válka je můj úspěch

Madeleine Albrightová, vy odporní Srbové aneb válka je můj úspěch

Válka, kde umírají nevinní lidé, je svinstvo! Nic víc a nic míň.

Madeleine Albrightová, která se na veřejnosti netají tím, že z celého srdce nenávidí Srby (vzpomeňme si, jak v knihkupectví Luxor v Praze křičela na skupinu prosrbsky orientovaných Čechů „hnusní, odporní Srbové, vypadněte") se honosí tím, že zásah spojenců v Kosovu je její diplomatický úspěch a prý že bombardování Srbska v roce 1999 považuje za otázku "morální volby".

Ano, Madeleine Albrightová má pravdu v tom, že bombardování Srbska v roce 1999 letadly NATO bez mandátu OSN a při zavíráni očí vojsk NATO nad vraždami Srbů, může považovat Madeleine Albrightová za otázku „morální volby“. Ovšem zapoměla dodat, že tato otázka „morální volby“ vedla jen k jejímu osobnímu prospěchu.

Madeleine Albrightová sehrála důležitou roli při řešení kosovské otázky. Albánská Osvobozenecká armáda Kosova byla z velké části složená z příslušníků rodinných klanů, které navazovaly na tradici Division der SS „Skanderbeg. A tato armáda měla přímou podporu Madeleine Albrightové a jednotek NATO.

Bývalá ministryně zahraničních věcí Madeleine Albrightová, se nikdy netajila tím, že měla úzké vztahy s bývalým premiérem jednostranně vyhlášeného Kosova Hašimem Thačim, který s největší pravděpodbností byl zapojen do nelegálního obchodu s lidskými orgány a napojen na kosovsko-albánské narkomafie. I Karel Schwarzenberg se s tímto politikem setkal a vzájemně se na sebe usmívali..

Osobní prospěch Madeleine Albrightové je ten, že zásahem spojenců v Kosovu s přímou podporou kosovských  albánských jednotek a vzájemné přátelství s Hašimem Thačim vyneslo Albrightové a její firmě Albright Group své plody v podobě podílu v hlavním kosovském mobilním operátoru Ipko, které později prodala slovinskému Telekomu.

Dáma, která považuje bombardování civilních cílů za „diplomatický úspěch“ či za otázku „morální volby“, nemůže být při smyslech. Označit válku za diplomatický úspěch je vrchol pokrytectví. ´Takto si představují i dnešní američtí ministři a hlavně ministr zahraničních věcí „otázku morální volby a diplomatický úspěch“? Já doufám, že ne!!


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama