Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.06.2014 8:42:37

Festival „Vítej, léto!“

Festival „Vítej, léto!“

Bohatý program nabízel v sobotu 14. června účastníkům festival „Vítej, léto!“ v Brandýse nad Labem/Staré Boleslavi..

Bohatý program nabízel v sobotu 14. června účastníkům festival „Vítej, léto!“.  Hudební a divadelní festival pro celou rodinu se konal v zámecké zahradě v Brandýse nad Labem a Středočeský kraj ho podpořil z Fondu hejtmana částkou 50.000 Kč. 

Již 8. ročník akce, pořádané organizací Vyšší Hrádek, p.s.s. ve spolupráci s městem Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Městským domem dětí a mládeže Brandýs n. L., Rodinným klubem Klíček a Mateřským centrem Matýsek navštívil i radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

„V zámecké zahradě si mohl vybrat to své skutečně každý člen rodiny. Na pódiu se střídaly hudební skupiny a divadelní představení, ve stáncích probíhaly workshopy pro děti a dospělé, soutěže o ceny, nechyběla ani poradenství pro ženy a prodejní stánky se zajímavým zbožím.“ popsal akci radní Štefek.

Z hudební produkce mohli návštěvníci slyšet Bek Ofis, Interpret Neznámý, Jumping Drums, Vasilův Rubáš, Strabivari, Křídla, Šarvanci, Divadelní spolek Samodiv - o.s. Samoděj, Karel Hynek (Na stojáka), dětem blízké určitě byly Myš a Maš - hudební skupina pro děti, zpívající nové autorské písničky v moderním pojetí, Divadlo Láryfáry, Petrpaslíkovo divadlo nebo tanec se psem (dogdancing).

Ve workshopech se pak celé rodiny učily bubnovat s Jumping Drums, žonglovat nebo malovat na obličej, vyrábět dekorace z recyklovaných materiálů. Ženy si užily kosmetické poradenství a nechyběl ani stánek představující činnost organizace Vyšší Hrádek, p.s.s.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama