Politické hnutí OBRODA

  • Obroda
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2014 7:22:33

Otevřený dopis občanům před nadcházejícími komunálními volbami

Otevřený dopis občanům před nadcházejícími komunálními volbami

Dopis určený všem občanům, kteří se chtějí podílet na směřování vesnic a měst České republiky v následujícím období. Tento list byl mimo jiné rozeslán mezi mnohá zastupitelstva obcí.

Vážená občanko, vážený občane, vážená paní starostko, vážený pane starosto,

dostala se Vám k rukám zpráva, který má za úkol informovat o možnosti dlouhodobé spolupráce v politické oblasti. První rovina, při které bychom mohli navázat kontakt, jsou podzimní komunální volby. Tam nabízíme možnost kandidovat pod naší hlavičkou hnutí Obroda. To pro bezpartijní občany může znamenat, že nemusí sbírat podpisy pod petici o kandidatuře. Je to tedy šance právě zejména pro sdružení nezávislých kandidátů. Ale nabízíme možnost kandidatury i pro občany, kteří jsou již v nějakém politickém subjektu. Kandidátní listinu si sestavíte již podle sebe.

A jak tedy dál? Stačí, pokud se v případě zájmu podíváte na náš programový rámec, který přikládáme v příloze (http://ulozto.cz/xt9WuZcE/zakladni-programove-prohlaseni-politickeho-hnuti-obroda-doc). Jde o opravdu základní naznačení směru. Jestliže s většinou programu souhlasíte, již nic nebrání v zahájení spolupráce a kandidaturou pod hlavičkou Obrody. Při kandidatuře není třeba do hnutí vstupovat, naopak však budeme rádi, pokud spolu budeme dlouhodobě spolupracovat a to i jako se sympatizanty. V takovém případě se s námi spojte a můžeme vyřešit všechny formality.

Přejeme mnoho úspěchu i těm, kteří se rozhodnou jít svojí vlastní cestou při podzimních komunálních volbách. A ať bude výsledek jakýkoli, se všemi občany budeme rádi do budoucna spolupracovat na obrození naší země.

Tento e-mail můžete směle šířit dál. Odpovědi posílejte na hnutiobroda@gmail.com. Na stejné e-mailové adrese poskytneme rádi i další informace. Politické hnutí OBRODA je subjekt prosazující široké propojení napříč politickým spektrem, klade důraz na spolupráci s nestraníky, na obrodu politiky od nejnižších úrovní a na to, že každá obec má své specifické problémy i východiska, proto nelze zejména v komunálních volbách zevšeobecňovat řešení na celou ČR.

S přátelským pozdravem za Politické hnutí OBRODA

Jiří Bejlovec – předseda, Vlasta Kozlerová – 1. místopředsedkyně

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama