Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.07.2014 9:05:32

Jílové u Prahy žilo trampskou písní

Jílové u Prahy žilo trampskou písní

V sobotu 5. července proběhl ve venkovních prostorách Regionálního muzea v Jílovém u Prahy každoroční Muzejní potlach, na který se sjely trampské kapely a jejich příznivci z celé republiky.

V sobotu 5. července proběhl ve venkovních prostorách Regionálního muzea v Jílovém u Prahy každoroční Muzejní potlach, na který se sjely trampské kapely a jejich příznivci z celé republiky.

 „Malebné prostředí muzea i celého okolí stejně tak jako spolupráce s Tramp Clubem Praha této akci svědčí. Když k tomu přidáte známé i méně známé hity od táboráků a účinkující hrající a zpívající srdcem, máte pro celé odpoledne nádherný program. Nedivím se, že se sem návštěvníci ani skoro nevešli.“ poznamenal radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek, který se přijel na potlach taktéž podívat.

V 9. ročníku před zaplněným hledištěm svým hlasem čarovala Jitka Vrbová doprovázená Standou Chmelíkem, do večerních hodin se na podiu vystřídaly i Bandoleros, Béďa Šedivka, Duo Blanice, Eda Wild, Kamarádi staré řeky, Šíny Ostrava, Duo Tornado, TO Sešlost Praha, Tulák Charli, Tomáš Pergl, Ota Šantrůček Franta Hacker a další.

Regionálního muzeum v Jílovém u Prahy nabízí i přes prázdniny pestrý program.

Do začátku srpna mohou zájemci shlédnout zajímavou výstavu o společenském životě hmyzu, delší dobu pak bude otevřená i výstava o včelách.

 Do konce prázdnin probíhá též výstava modelů majáků a rozhleden pana Hobzíka a vidění je ještě i sbírka pohlednic Františka Krátkého nebo ukázky prací studentů „Z hlediště na jeviště“.  V Konírně bude 9. srpna zahájena výstava dekoračních kamenů.

Nemůžete minout ani stálé expozice „Historie těžby a zpracování zlata“, „Historie regionu“ nebo k trampingu vázanou expozici „Tramping a příroda dolního Posázaví". Nezapomeňte ani na návštěvu tří historických štol.

Aktuální program naleznete na http://www.muzeumjilove.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama