Ing. Zdeněk Štefek

politik ve stínu
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.07.2014 7:32:03

Vyhlášena soutěž na interiéry Regionálního muzea v Kolíně

Vyhlášena soutěž na interiéry Regionálního muzea v Kolíně

Rada kraje vyhlásila 14. července veřejnou zakázku na dodávku interiérů.

Součástí rekonstrukce Veigertovského domu č. 8 v Kolíně je vedle stavební části, která již byla Středočeským krajem vysoutěžena, i vnitřní vybavení budoucí hlavní budovy Regionálního muzea v Kolíně. Zatímco v nejbližší době dojde k předání staveniště, vyhlásila Rada kraje 14. července veřejnou zakázku na dodávku interiérů.

„Předmětem zakázky jsou interiéry do administrativního zázemí, depozitářů, expozic a vědeckého pracoviště v celkové hodnotě necelých 16 milionů korun.“ představil zakázku radní pro kulturu a památkovou péči Zdeněk Štefek.

V budově budou umístěny nejen přírodovědné a historické expozice od osídlení Kolína po období po II. světové válce, ale i lektorské prostory, depozitáře a další potřebné zázemí pro muzeum. V přízemí bude též městské informační centrum.

Celková hodnota rekonstrukce včetně interiérů je projektových 133 milionů Kč, stavební práce v původní hodnotě 74 milionů Kč s DPH byly vysoutěženy firmou Geosan+pls Muzeum Kolín za 51 milionů Kč.

Akce „Rekonstrukce domu č. 8 v Kolíně“ je spolufinancována z Regionálního operačního programu Střední Čechy, předpokládaná výše dotace činí 85% z celkových uznatelných nákladů akce. 

Otevření je plánováno na léto 2015.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama