ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2014 14:42:47

Doufám, že zvýšení platů poputuje přímo do tarifů daných zaměstnanců

Doufám, že zvýšení platů poputuje přímo do tarifů daných zaměstnanců

Vláda na svém pondělním zasedání schválila injekci 750 milionů korun na navýšení platů v sociálních službách.

Vnímám to nejen jako satisfakci pro všechny sociální pracovníky, ale i jako zadostiučinění pro mě a celé hnutí Úsvit přímé demokracie, jelikož jsme po celé toto volební období usilovali právě o zvýšení mezd pracovníků v sociálních službách. Jako jediná poslankyně jsem na toto téma uspořádala ve Sněmovně seminář, mnohokrát vystupovala na obhajobu sociálních pracovníků na plénu Poslanecké sněmovny, spolu s předsedkyní Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR jsme osobně přesvědčovaly ministryni práce a sociálních věcí i ministra financí o nutnosti zvýšení platů právě v této oblasti.

Na závěr si dovolím ještě jednu poznámku. A sice, že doufám, že zmiňované zvýšení platů poputuje přímo do tarifů daných zaměstnanců. Protože jedině tak opravdu na tyto finance zmiňovaní zaměstnanci dosáhnou.

Jana Hnyková – poslankyně hnutí Úsvit odpovědná za sociální politiku

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama