Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2014 21:11:54

Ať si kdo chce co chce říká, já věřím České televizi

Ať si kdo chce co chce říká, já věřím České televizi

Když jsem se rozhodl přijmout kandidaturu za politické hnutí PRO PRAHU a sestavit kandidátku v Praze 5 pro komunální volby, věděl jsem, že to nebude jednoduchý úkol. Jeden známý mi dokonce říkal, ať do toho nelezu, že nevím, co mě čeká.

Prý, že jakmile začnu trochu vystrkovat hlavu, oni si mě najdou.

Kdo oni, ptám se. Uvidíš a vzpomeneš si na mě. Rozhodně nejsem ustrašený typ, nemám, co skrývat a není mi jedno, co se děje v mém okolí. Nedal jsem na dobře míněné rady a pustil jsem se do přípravy na komunální volby na plný plyn, jak je mým zvykem. Tak už se na tebe chystají, říkal mi nedávno můj známý, ty si nedovedeš představit, jak to chodí. To si asi opravdu nedovedu představit, nemám teď ani čas si něco představovat. Volební kampaň se vším všudy je docela nápor. Jenže oni se tě začínají bát a to je ten spouštěcí moment, nedal se odbýt známý, říkejme mu třeba Venda.

Chystá se na tebe sám veliký reportér Wollner z České televize, slyšel jsi přece, že údajně když by ho někdo dobře zaplatil, tak by dokázal udělat z nevinného lumpa a obráceně? Nevykládej mi pitomosti, Vendo, tohle ti nežeru a slyším to poprvé. No, uvidíš, Kalousek to jen tak nenechá, ten má tah na bránu a 3 kila můžou udělat své. Nejdřív jsem si myslel, že jsem se vzbudil z pitomého snu, ale Venda stál a čekal.

Tak a dost. Tyhle kecy nepotřebuju poslouchat. Nevěřím tomu, že by bylo možné si v České televizi objednat takové služby, Reportéři jsou pořad, který získává různé novinářské ceny, Wollner je reportér s kreditem, já prostě nevěřím na žádné takové fámy. Kromě jiného, na mě by dost těžko něco hledali. Já mám s Českou televizí svoje osobní zkušenosti a vím, že pracují profesionálně, já jsem přesvědčen, že Vendova konstrukce není reálná.

Ing. Jan Skalický

kandidát na starostu Prahy 5 za politické hnutí PRO PRAHU

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama