Jan Blažek

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.07.2014 16:36:20

Klus složí muzikál

Klus složí muzikál

V době vlády P.Nečase složil T.Klus chytlavou písničku, reagující na tehdejší politické dění. V té době si hodně lidí myslelo, že nic horšího nás již nemůže potkat. Jak hluboce se mýlili.

Parlamentní dění tohoto týdne nás přesvědčuje, jak hluboko ještě mohla naše politická reprezentace klesnout, když premiér nejen že nedokáže převyšovat nad ministrem, v tomto případě financí, ale on navíc ani nedokáže, coby předseda strany, vést své poslance a navíc svoji slabost prezentuje tak, že ze svých spolustraníků dělá před celým národ prostoduché jedince, kteří nejen že nemají svůj názor, ale ani nevědí jak mají hlasovat, tedy nevědí co činí. Pak nám nezbývá než se slovy T.Kluse ptát „Za co pane bože , za co?“

Nu což. Třeba to bude pro T.Kluse námět na muzikál. Protože toho špatného jednání stihla tato nová vláda za svou krátkou dobu opravdu hodně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama