MUDr. Eva Kašová

Poctivě v medicíně, odpovědně v Senátu.
  • BPP
  • Rakovník
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2014 14:59:57

Jak vláda pomůže exekucemi ohroženým důchodcům

Jak vláda pomůže exekucemi ohroženým důchodcům

Ministři sociální demokracie by měli přehodnotit svoje priority. Zvláště pánové Dienstbier s Chovancem, kteří věnují energie svých rezortů do snahy o zavedení kvót na zastoupení obou pohlaví na kandidátkách politických stran.

0 0 1 234 1336 skacel.milos@seznam.cz 11 3 1567 14.0 Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Nutno k tomu říct, že KSČM k takové věci nepotřebuje zákon a v rámci parlamentních stran dlouhodobě v zastoupení žen ve vysokých funkcích vyčnívá. Kdyby sociální demokraté chtěli, tak by měli nejdřív začít dobrovolně u sebe, ale jak známo, tak v minulosti měli problémy zvolit si vůbec vlastní místopředsedkyni, jak jim ukládají jejich stranické stanovy. Podobné otázky, se kterými často přichází Jiří Dienstbier, jako například jeho prosazování volebního práva cizinců, přeci opravdu nejsou tou akutní léčbou, kterou naše republika potřebuje. Měli by se raději soustředit například na problémy se zaměstnáváním absolventů škol, řešit nedostatek zázemí pro rodiny s dětmi a velmi akutní je, že více než třetina našich důchodců je ohrožena exekucemi. To je doopravdy děsivé a nebezpečné. Bohužel sociální demokracie hlasovala i proti našemu návrhu na zásadní úpravu současného způsobu vymáhání exekucí, protože nehlasují pro návrhy podle toho, jestli jsou prospěšné či přímo žádoucí, ale podle toho, kdo je navrhuje. Sami však s žádnou úpravou nepřichází. Funkční stát se o své seniory má umět postarat, dovolit jim důstojné stáří a nenechat je v nouzi, na pospas takzvaným šmejdům a následně exekucím. 


MUDr. Eva Kašová, kandidátka do Senátu Parlamentu ČR za KSČM, volební obvod č. 6 – Louny 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama