Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2014 17:14:19

Měly by být povolené adopce dětí registrovaným homosexuálním párům?

Měly by být povolené adopce dětí registrovaným homosexuálním párům?

Ombudsmanka Anna Šabatová veřejně navrhla, aby byly adopce dětí povolené i registrovaným homosexuálním párům.

Anna Šabatová by měla v prvé řadě mít zájem na tom, aby se děti do dětských, potažmo diagnostických ústavu vlastní či nevlastní vinnou vůbec nedostaly. To znamená, že státní aparát by měl v neposlední řadě pomáhat rodinám, které jsou na tom ekonomicky špatně. Úřady odebírají děti těmto rodinám například na základě toho, že nemají potřebné finance či rodinné zázemí. Stát by měl lidi, kteří se ocitnou ve špatné sociální situaci podnítit k tomu, aby se svojí tíživou sociální situací něco dělali. Tím, že těmto „špatným rodinám“ úřady odeberou děti se nic nevyřeší. Nehledě na to, že dítě má vyrůstat v tradiční rodině (máma, táta), neboť toto je pravé rodinné zázemí.

To, že malé děti budou vychovávat „tety“ z ústavu či homosexuální páry, malým dětem moc nepomůže. To, že systém adopce dětí homosexuálními páry funguje v západní Evropě, není záruka toho, že tento systém bude fungovat i v České republice. A vina nemusí být na straně „rodičů“.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama