Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2014 13:35:10

Odstraní státní aparát prasečák v Letech u Písku?

Odstraní státní aparát prasečák v Letech u Písku?

Ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier se nedávno vyjádřil v tom smyslu, že chce zbourat vepřín v Letech u Písku na místě někdejšího tábora pro Cikány z doby Protektorátu Čechy a Morava.

Pokud ministr Dienstbier navrhuje odstranit, či přemístit vepřín v Letech u Písku, tak by si měl uvědomit, že toto je velice ekonomicky neefektivní návrh, neboť náklady na zbourání a přemístění kolísají kolem jedné miliardy. Nehledě na to, že památník v Letech u Písku je neustále udržován a vepřín v Letech nestojí na místě tehdejšího pracovního tábora, ale vedle něj. Pan Dienstbier jako ministr pro lidská práva by se měl hlavně zaměřit na to, aby většina Cikánů nežila jen ze sociálních dávek. Nikdo nechce popírat minulost, ale rozhodnutí by mělo být podloženo fakty.





Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama