PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.08.2014 19:51:38

Vražedná internacionální pomoc

Vražedná internacionální pomoc

“Bombardéry NATO doplňují palivo v Azerbájdžánu a bombardují separatisty na Ukrajině,“ uvádí s odvoláním na několik médií z USA, Moldavska i jiných zemí portál Haqqin.az se sídlem v Baku.

Vydává ho tam občanská iniciativa, která monitoruje a vyhodnocuje  porušování lidských práv. „Stíhací bombardéry, atakující na východní Ukrajině civilní objekty, jsou sice označeny poznávacími znaky ukrajinského vojenského letectva,“ cituje bakuský portál moldavské actualitati.md. Také „technický servis a tankování jim však zajišťují i vojenské základny v Azerbajdžánu, Rumunsku a Moldavsku“. Část těchto bitevníků navíc „zřejmě pilotují Poláci či dokonce Izraelci“.


Kanadský novinář Geoffrey West, pracující s online programem identifikace letounů, nad Ukrajinou zachytil celé svazy bitevníků,  startujících ze základen NATO.“ I v minulých dnech šlo jak o Rumunsko a Moldavsko, tak o „takzvaně zakonzervovaná letiště v Azerbájdžánu, jejichž využití zvažoval Izrael už v roce 2010 pro případ útoku na Írán“.


Sám Azerbajdžán přitom – dodává tamní zdroj – disponuje  „americkou výzbrojí, dodanou v červnu 2010 americkým válečným plavidlem Greyfair do gruzínského přístavu Poti a odtud podle gruzínských zdrojů do Azerbájdžánu dopravenou po vlastní ose“.

Kolaborace s masakrem civilní populace se neomezuje na „poradce“.


«Бомбардировщики НАТО заправляются в Азербайджане и бомбят сепаратистов в Украине»

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama