Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2014 14:36:14

Demagogické lži Františka Laudáta

Demagogické lži Františka Laudáta

Místopředseda poslaneckého klubu TOP 09 František Laudát lživě tvrdí, že komunisté před rokem 1989 rozkradli naši zem.

Ono by bylo vhodné, kdyby pan Laudát přestal demagogicky lhát, což u něj poslední dobou začíná být zvykem a uvědomil si, že Česká republika se díky pravicovým vládám dostala až na úplné dno, ze kterého se jen tak snadno nevyhrabeme.

Co přinesla pravicová vláda od roku 1989 pozitivního pro Českou republiku? Privatizaci v 90. letech, ve které se rozprodal skoro veškerý státní majetek? Nebo Klausovu devalvaci koruny? Církevní restituce? Česká republika nemá finance na důchody, na mzdy lékařského personálu a mnoho dalších věcí. Co nám pozitivního přinesly pravicové vlády? Nic nenacházím!

Pravice si zvykla na jeden fenomén. Neustále říkat, že za dnešní špatnou ekonomickou situaci v České republice nesou vinu komunisté. Obehraná písnička pravicových politiků.

Pan Laudát by si měl uvědomit, že žádný systém není nejlepší. Žel musím konstatovat, že dnešní dravý, tvrdý kapitalismus má mnoho „mínusů“. Na druhou stranu chápu, že tomu, který spadá do horních „deseti tisíc“, kapitalismus vyhovuje.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama