ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2014 19:50:49

V Nymburku půjdou po prázdninách předškoláci do nově zateplené školky

V Nymburku půjdou po prázdninách předškoláci do nově zateplené školky

Do nově zateplené mateřské školy zamíří po prázdninách předškoláci z Nymburka, kteří navštěvují školku „U Pejska a Kočičky“.

Slavnostního zakončení projektu se ve středu 27. srpna 2014 zúčastnil i hejtman Středočeského kraje a starosta Nymburka Miloš Petera. „Zateplení škol a školek je cestou, jak mohou města a obce ušetřit nemalé peníze na provozních nákladech. Jsem rád, že také v Nymburku jsme se vydali touto cestou úspor. Na akci jsme získali významnou podporu z Regionálního operačního programu Střední Čechy a také z programu Zelená úsporám Ministerstva životního prostředí ČR. Děkuji oběma institucím a také Evropské unii, bez jejíž pomoci by se nám nepovedlo projekt realizovat,“ řekl hejtman Středočeského kraje Miloš Petera.

Slavnostního otevření nově zrekonstruované školky se vedle středočeského hejtmana zúčastnili také místostarosta Zdeněk Vocásek, místostarosta Nymburka Pavel Fojtík, krajská zastupitelka Emílie Třísková a zastupitel Nymburka Tomáš Mach.

Zateplení celkem šesti pavilonů v komplexu budov Mateřské školy U Pejska a Kočičky stálo přibližně 10,5 milionu korun. Z toho asi 9 milionů činil příspěvek z Regionálního operačního programu Střední Čechy, asi 600 tisíc korun přispělo Ministerstvo životního prostředí ČR a zbytek tvořila spoluúčast města Nymburka.

Zakázku získala firma Trigema Building, a.s. V rámci projektu pracovníci dodavatelské společnosti zateplili vnější pláště stávajících pavilónů a vyměnili výplně otvorů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama