MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2014 1:31:15

Nemračme se na naše politické konkurenty

Nemračme se na naše politické konkurenty

Dělají nás lepšími.

Mrzí mne, když již dnes, dva měsíce před komunálními volbami, potkávám na ulici naše politické konkurenty, kteří se na mne nepřehlédnutelně mračí. Mrzí mne to. Nic jsem jim neudělal. Nevedeme konfrontační kampaň. Nemohu přeci za to, že mají menší volební preference, než si asi představovali. Volební výsledek je přeci zcela v jejich moci a zcela v jejich rukou. 

Volební kampaň se musí odmakat a oddřít. Každá strana a hnutí získají takový výsledek, jaký si zaslouží. Já, když potkám na ulici zástupce strany či hnutí, kterým stoupají preference, zásadně se usmívám a uznale přikyvuji a v duchu si říkám:"Dobrá práce hoši a holky." 

Volby to je především soutěž. Je to soutěž myšlenek, řešení a vizí. Děkujeme za naši konkurenci! Jenom ta nás totiž může udělat lepšími. A tak to má být.   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama