Dana Lapáčková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2014 8:44:29

Za TOP 09 v Liberci kandidujeme my

Za TOP 09 v Liberci kandidujeme my

Představení první sedmičky kandidátky TOP 09 v Liberci do komunálních voleb, které se budou konat 10. a 11. října 2014

 

Zora Machartová

Zora Machartová (32) vystudovala Střední zdravotnickou školu (1997 – 2001), Katedru speciální pedagogiky Univerzity v Hradci Králové (2003 – 2006) a Katedru speciální pedagogiky Univerzity Jana Amose Komenského (2008 – 2010) – obor Speciální pedagogika se zaměřením na management.

Již během svého vysokoškolského studia pracovala ve svém oboru nejprve jako sociální terapeut, od roku 2006 jako projektový manažer a vedoucí chráněné dílny Sdružení TULIPAN o. s. (neziskové organizace věnující se zaměstnávání osob se zdravotním postižením), u jehož zrodu stála.

Léta se věnuje dobrovolnické práci, spoluzakládala občanské sdružení S (c)hody, které se věnuje volnočasové aktivitě pro handicapované osoby. Od roku 2009 spolupracuje jako lektorka se vzdělávací a poradenskou agenturou Abyss s. r. o.

V současné době je ředitelkou OS TULIPAN, je členkou představenstva Okresní hospodářské komory v Liberci a členkou Výboru sociálních věcí Zastupitelstva Libereckého kraje.Ve volném čase se věnuje ochotnickému divadlu, studiu, četbě, kultuře, filmu a cestování. Je členkou TOP 09 v Liberci.


Robert Korselt

Robert Korselt (44) vystudoval ekonomii na Technické univerzitě v Liberci. Po ukončení studia založil pro sdružení měst a obcí Agenturu regionálního rozvoje a podílel se na realizaci desítek projektů.

Z jeho iniciativy vznikla například síť turistických informačních center, bylo vyznačeno více než 1200 km cyklotras, nebo vznikl veletrh EuroregionTour.

Již více než 20 let je členem představenstva Okresní hospodářské komory v Liberci, byl zakládajícím členem Asociace nevládních neziskových organizací Libereckého kraje, a tuto asociaci také více než 3 roky vedl.

V posledních letech se věnuje především soukromému sektoru a poradenství, jako obchodní ředitel působil v Centru Babylon a v Telefónice, dnes je ředitelem společnosti zabývající se výrobou dětských hřišť a provozovatelem dětského zábavního centra Šťastná země v Radvánovicích u Turnova.

Je ženatý, má dva syny a ve volném čase cestuje. Je členem TOP 09 v Liberci.


František Gábor

Bc. František Gábor (44) po řadu let působil v Armádě ČR a na počátku 90. let se účastnil i bojové operace spojeneckých vojsk v Kuvajtu „Pouštní bouře“.

Vystudoval Vysokou školu báňskou a po odchodu z činné služby působil ve společnosti, která se zabývala specializovanými pracemi v nedýchatelném a zdraví škodlivém prostředí. V roce 2001 absolvoval specializovaný kurs u společnosti IDAHO Technology Inc. V USA.

V letech 2000 – 2004 působil v zastupitelstvu a jako člen rady resortu rozvoje Libereckého kraje za Čtyřkoalici. Dnes je ředitelem akciové společnosti.

Je ženatý a jeho životním mottem je – „Nikdy se nevzdávám.“ Je členem TOP 09 v Liberci.


Ondřej Steger

Ondřej Steger (39) je profesí konzultantem v oblasti informačních technologií, od roku 1999 převážně v bankovním sektoru.

V roce 2007 spoluzaložil Základní organizaci Českého svazu ochránců přírody v Kateřinkách, která se aktivně stará o zlepšení životního prostředí, rozvoj společenských aktivit a zlepšení povědomí o historii této liberecké čtvrti. Od vzniku Osadního výboru Kateřinky v roce 2009 je jeho předsedou.

Od roku 2011 pracuje také v představenstvu Liberecké IS a.s., městské organizace zajišťující správu informačního systému města Liberce. Je členem TOP 09 v Liberci.


Peter Hromádka

MUDr. Peter Hromádka v současné době z pozice přednosty chirurgického centra a primáře všeobecné chirurgie vede chirurgické oddělení Krajské nemocnice Liberec.

Je absolventem fakulty všeobecného lékařství Univerzity Karlovy Hradec Králové.

Je členem v těchto odborných společnostech:

* Česká chirurgická společnost JEP

* Hrudní sekce České chirurgické společnosti

* ČLK

Je zapojen do vědecké a výzkumné činnosti jako spoluředitel grantů:

Vývoj technologií a produktů mikrobní masy jako zdroj hodnotných bílkovin a jejich hydrolyzátů

Vývoj a technologie produkce aplikačních forem glutationu s vysokou biologickou využitelností pro potlačení oxidačního stresu 

Peter Hromádka je bezpartijní.


Pavel Maškarinec

Mgr. Pavel Maškarinec, Ph.D. (39) vystudoval Střední průmyslovou školu stavební v Liberci. Po jejím dokončení a absolvování základní vojenské služby pracoval jako projektant pozemních staveb.

Následně vystudoval Fakultu sociálních studií v Brně, obor Politologie, kde absolvoval doktorské studium.

Dnes působí jako vysokoškolský pedagog na Filozofické fakultě Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. V letech 2011 – 2012 byl členem Komise rady města Liberec pro partnerskou spolupráci a cestovní ruch.

Je ženatý a má dvě děti, dceru a syna. Jeho koníčky jsou sport, historie (především moderní dějiny), cestování, literatura a film. Je členem TOP 09 v Liberci.


Dana Lapáčková

Dana Lapáčková (42) není rozeným Liberečanem, narodila se v Sokolově, kde také vystudovala Gymnázium se zaměřením na technickou a analytickou chemii. V oboru pracovala necelé dva roky jako laborantka v tamějších Chemických závodech. Poté dva roky žila v Rakousku, kde pracovala nejprve jako aupair, potom jako tlumočnice a překladatelka.

Její pracovní kariéru přerušilo především autistické postižení její dcery, té se věnuje dodnes na plný úvazek.

Léta se věnuje především dobrovolnické práci v sociálních službách – nejprve jako dobrovolník při Speciálním pedagogickém centru v Plzni-Skvrňanech (pomoc při informování rodičů stejně postižených dětí a možnosti jejich vzdělávání), nyní jako pečovatelka o seniory.

Je rozvedená, má dospělého syna a dceru ve starším školním věku. Jejími koníčky jsou především historie (hlavně starověké kultury a antika), genealogie, literatura (píše povídky, eseje i poezii) a film. Je členkou TOP 09 v Liberci.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama