Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2014 11:48:23

Islám dobývá Evropu, ale v České republice musí tvrdě narazit

 Islám dobývá Evropu, ale v České republice musí tvrdě narazit

Anna Šabatová je podle mne zcela nekompetentní osoba na pozici ombudsmana.

Není možné, aby veřejná ochránkyně práv Anna Šabatová neustále zvýhoďnovala menšiny žijící a studující na území České republiky tím způsobem, že se například postaví na stranu studentky ze Somálska, které Střední zdravotnická škola v Praze zakázala nosit na hlavě šátek.
Naši političtí činitelé by si měli uvědomit, že Česká republika se nachází v Evropě a že příslušníci tohoto státu se mohou právem označovat za Evropany.

Menšiny žijící v ČR musí ctít naše tradice, kulturu a zákony. Pokud já budu žít v zahraničí, tak také budu dodržovat tamní zákony a přizpůsobím se tamní kultuře. Pokud neustále budou naši političtí činitelé zvýhoďnovat a neustále budou ustupovat muslimům žijícím v ČR, tak zanedlouho dopadneme jako Francouzi, či Angličané, kteří jsou de facto pod neustálým tlakem tamních muslimů. A to za přispění své vlády, která uplatňuje pozitivní diskriminaci na úkor většiny. Toto opravdu chceme? Já myslím, že nikoliv.

Islámské právo šaría není součástí našeho právního pořádku.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama