ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2014 15:34:13

Kraj podpoří turistický projekt „Středočeská desítka 2015“

Kraj podpoří turistický projekt „Středočeská desítka 2015“

Krajští radní odsouhlasili mimořádnou dotaci 200 tisíc korun na projekt "Středočeská desítka 2015". Je to souhrnný název pro deset turistických akcí pořádaných Klubem českých turistů (KČT).

„Cílem projektu je netradičním způsobem představit Středočeský kraj jako region s vhodnými podmínkami pro volnočasové aktivity a s turisticky atraktivními místy,“ uvedl středočeský hejtman Miloš Petera.

Do projektu budou zařazeny následující pochody: Za povidlovým koláčem (oblast Benešova), Hájemství zelené (oblast Zdic), Mladoboleslavská 50 (oblast Mladé Boleslavi), Dvořákova Nelahozeves (oblast Kralup), Krajem bitvy u Lipan (oblast Českého Brodu), Pytláckými roklemi (oblast Říčan), Krajem nezbedného bakaláře (oblast Rakovníka), Krajem kamenů (oblast Petrovic u Sedlčan), Za Malínským křenem (oblast Kutné Hory), Setkání turistů Středočeské oblasti KČT (oblast Stochova).

V rámci projektu budou připraveny turistické trasy, propagace zdravého životního stylu i kulturně poznávací činnost. „Ten, kdo se zúčastní minimálně pěti akcí z tohoto cyklu, obdrží suvenýr. Pro účastníky, kteří absolvují všech deset tras, jsou připraveny například trekingové hole či spací pytle. Účast na akci bude potvrzena do cestovního pasu Středočeské desítky. Součástí desáté akce, která se uskuteční ve Stochově, bude programový seminář, na kterém se shrne dosavadní činnost Klubu českých turistů za daný rok a vyhodnotí se úspěšnost všech akcí,“ konstatoval krajský radní pro oblast regionálního rozvoje Karel Horčička.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama