ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2014 15:35:41

Čáslav nabízí díky přístavbě mateřské školy dalších 14 míst pro předškoláky

Čáslav nabízí díky přístavbě mateřské školy dalších 14 míst pro předškoláky

Nejen školáci se mohou v Čáslavi těšit na nový školní rok. Místní mateřská škola nabízí od 1. září předškolákům novou třídu.

„Nová třída se dětem i jejich rodičům bude určitě líbit už jen z toho důvodu, že nabízí dalších 14 míst pro děti. Vznikla díky Regionálnímu operačnímu programu, který na ni přispěl částkou zhruba 2 milionu korun,“ uvedla Zuzana Moravčíková, náměstkyně hejtmana pro oblast investic a veřejných zakázek, která v první školní den novou třídu zdejší mateřské školy slavnostně otevřela společně se zástupci vedení města Čáslav v čele se starostou Jaromírem Strnadem. 

V pořadí již šesnáctá třída mateřské školy pomůže v boji s nedostatkem míst v Čáslavi. V letních měsících ji z bývalé nevyužívané prádelny nechalo město Čáslav vybudovat ve středisku v R.Těsnohlídka. Kromě samotné třídy nechalo město vybudovat také přístavbu ve formě šatny pro děti. Náklady na stavbu se vyšplhaly na 2,5 milionu korun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama