Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2014 17:24:45

Česká republika demonstruje svoji samostatnost

Česká republika demonstruje svoji samostatnost

Velmi vítám reakci premiéra Vlády České republiky ohledně nového sankčního balíku, který má v plánu uvalit Evropská unie vůči Ruské federaci.

Podle předsedy české vlády naše republika nový balík sankcí, který Evropská komise do týdne navrhne, schválit nehodlá a také si ponechává právo na vyškrtnutí bodů, s kterými nesouhlasí.

Jsem velmi rád, že Česká republika demonstruje svoji samostatnost a také to, že si uvědomuje ekonomický pokles a potažmo sociální napětí, které představují sankce vůči Rusku. Česká republika, ačkoli na ní bude vyvíjen silný tlak z Evropské unie, musí tvrdě uhájit svůj postoj v otázce sankcí vůči Rusku.

Česko nesmí ekonomicky pykat za chyby Ukrajinců, kteří mezi sebou válčí. Naše republika musí ekonomicky prosperovat, ať se děje cokoli.

Česká republika má svrchované právo odmítnout sankce vůči Rusku.



Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama